Adzuki je velmi oblíbená luštěnina pocházející z Asii. Mají příjemnou oříškovou chuť. Obsahují velké množství vlákniny a také antioxidantů. Před použitím se namáčejí několik...
Cizrna nebo také římský hrách je luštěnina s jemnou oříškovou chutí.
Cizrna širokou škálu využití v kuchyni. Lze z ní připravit polévky, pomazánky, na zahuštění, kaše, omáčky...
Jáhly jsou často opomíjená obilnina i přes její skvělé vlastnosti. Je přirozeně bezlepková, snadno stravitelná a lze ji využít jak ve sladké tak slané kuchyni.
Děti jistě...
Fazole mungo je původem z Asie a proto se s ní často setkáme v indické a čínské kuchyni.
Fazole by se měli před vařením alespoň dvě hodiny odmočit a solit je až po uvaření,...
Zelená čočka stejně jako čočka červená se nemusí před vařením namáčet, stačí ji pouze propláchnout. Obsahuje velké množství bílkovin.
Hodí se jak do teplé, tak studené kuchyně...
Červená čočka obsahuje nejen velké množství bílkovin, ale i vitamínů a minerálů.
Obrovské plus u červené čočky je, že se nemusí před tepelnou úpravou namáčet a uvařit ji trvá...
Adzuki jsou velmi oblíbené luštěniny pocházející z Asie. Mají příjemnou oříškovou chuť. Obsahují velké množství vlákniny a také antioxidantů.
Před použitím se namáčejí několik...
Jsou to fazolem původem z Afriky. Obsahují velké množství minerálů například: vápníku, fosforu, hořčík, jód nebo také železo.
Tento druh fazolí se před zpracováním musí pár...
Tento druh fazole je jednou ze základních surovin mexické kuchyni, proto se také označuje jako chilli fazole. Bez nich by Chilli con carne, burrito nebo fajitas prostě nebylo...
Fazole mungo je původem z Asie a proto se s ní často setkáme v indické a čínské kuchyni.
Fazole by se měli před vařením alespoň dvě hodiny odmočit a solit je až po uvaření,...
Kód: 2326/500
Doručení zdarma
od 1000,- do balíkovny
Dárek zdarma
Ke každé objednávce nad 500,-
Velkoobchodní spolupráce
Stačí napsat e-mail a nastavíme Vám ještě výhodnější ceny na větší balení
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací