Ibišek květ – celý

Kód: 655/50G
41 hodnocení
od 29 Kč

Zvolte variantu

Příznivé účinky:

  • Antioxidant
  • Kontrola tělesné hmotnosti (hubnutí)
  • Přirozená obranyschopnost (imunitní systém)
  • Tonus/vitalita
  • Normální funkce střevního traktu
  • Osvěžení těla
  • Vylučování vody z organismu
  • Normální činnost cévní soustavy (těžké nohy)
  • Emoční komfort (stres)
  • Mentální zdraví (relaxace)
  • Tonizující tělo a mysl
  • Normální funkce dýchacího systému

Detailní informace

Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce nad 500,-
Doručení zdarma
Doručení zdarma
od 1000,- do balíkovny
Odesíláme do 24 hodin
Rychlé odeslání
Vaši objednávku vyexpedujeme do 24 hodin
Velkoobchodní spolupráce
Velkoobchodní spolupráce
Stačí napsat e-mail a nastavíme Vám ještě výhodnější ceny na větší balení
Množství: 50g
Skladem (>5 ks) | 655/50G
29 Kč
Množství: 100g
Skladem (>5 ks) | 655/100
49 Kč
Množství: 250g
Skladem (>5 ks) | 655/250
89 Kč
Množství: 500g
Skladem (>5 ks) | 655/500
155 Kč
Množství: 1000g
Skladem (>5 ks) | 655/50G2
285 Kč
Množství: 2000g
Skladem (>5 ks) | 655/200
555 Kč

Detailní popis produktu

Ibišek súdánský (Hibiscus sabdariffa) je teplomilná rostlina s květy výrazně červené až nažloutlé barvy. Pražená semena ibišku se používají jako náhražka kávy, z nepražených se lisuje olej, který má využití v kosmetice.

Díky obsahu vitamínu C podporuje naši přirozenou obranyschopnost. Napomáhá normální funkci dýchacího systému a navíc působí regeneračně na celý náš organismus a obsahuje také velké množství antioxidantů. 

Hodí se na přípravu teplého nebo ledového čaje. Vždy dodají čaji krásnou červenou barvu s lehce nakyslou chutí.

Návrh bez názvu (83)

Možnosti využití: nálev, čajové směsi, barvivo

Příprava nálevu: Jednu polévkovou lžíci ibišku zalijeme 200-300 ml vroucí vody a necháme 10-15 minut louhovat. Pijeme třikrát denně.

Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.

Výrobce: Plantona, s.r.o. - Zátiší 94/18, Cheb 350 02

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: