Pampeliška kořen – řezaný

Kód: 1489/100
28 hodnocení
od 55 Kč

Zvolte variantu

Příznivé účinky:

  • Normální činnost jater 
  • Metabolismus sacharidů
  • Normální funkce močové soustavy
  • Antioxidant
  • Normální trávení (Prebiotikum, stimulace)
  • Normální činnost žaludku, žlučníku a jater
  • Vylučování - pročištění těla
  • Normální hladina cholesterolu v krvi - hladina lipidů

Detailní informace

Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce nad 500,-
Doručení zdarma
Doručení zdarma
od 1000,- do balíkovny
Odesíláme do 24 hodin
Rychlé odeslání
Vaši objednávku vyexpedujeme do 24 hodin
Velkoobchodní spolupráce
Velkoobchodní spolupráce
Stačí napsat e-mail a nastavíme Vám ještě výhodnější ceny na větší balení
Množství: 100g
Skladem (>5 ks) | 1489/100
55 Kč
Množství: 250g
Skladem (>5 ks) | 1489/250
109 Kč
Množství: 500g
Skladem (>5 ks) | 1489/500
175 Kč
Množství: 1 kg
Skladem (>5 ks) | 1489/501
335 Kč
Množství: 2 kg
Skladem (2 ks) | 1489/200
649 Kč
Množství: 5 kg
Skladem (2 ks) | 1489/5 K
1 549 Kč

Detailní popis produktu

Smetánka lékařská (Taraxacum officinale) je bylina, která je hojně rozšířená v české přírodě. Asi každý viděl louky plné žlutých květů, které jsou za pár měsíců plné poletujícího bílého chmýří. Pampelišku lze zpracovat úplně celou, protože každá část má své specifické příznivé účinky. Kořen lze jíst i syrový nebo se může upražit a používat jej jako alternativu kávy.

Návrh bez názvu (82)

Pampeliškový kořen má silné očistné účinky pro náš organismus. Používá se na pročištění jater. Má pozitivní vliv na normální funkci žaludku, žlučníku a také močových cest.

Díky svým detoxikačním účinkům je oblíbenou součástí jarních očistných kúr.

Možnosti využití: odvar, tinktura, obklad

Příprava odvaru: Jednu čajovou lžičku svaříme v 200-300 ml v přikryté nádobě po dobu 5 minut. Odvar necháme odstát. 

SLOŽENÍ: 100% pampeliška kořen řezaný

Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.

Výrobce: Plantona, s.r.o. - Zátiší 94/18 Cheb 350 02

Země původu mimo EU

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: