Ostropestřec plod – celý

Kód: 1459/100
9 hodnocení
od 23 Kč

Zvolte variantu

Příznivé účinky:

  •  Normální činnost jater - choleréza - pročištění
  • Normální trávení – pročištění
  •  Normální funkce jater a žlučníku
  • Antioxidant
  • Normální hladina cukru v krvi 
  • Normální činnost srdce
  • Přirozená obranyschopnost – odolnost

Detailní informace

Doručení zdarma
Doručení zdarma
od 1000,- do balíkovny
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce nad 500,-
Velkoobchodní spolupráce
Velkoobchodní spolupráce
Stačí napsat e-mail a nastavíme Vám ještě výhodnější ceny na větší balení
Množství: 100g
Skladem (>5 ks) | 1459/100
23 Kč
Množství: 250g
Skladem (>5 ks) | 1459/250
39 Kč
Množství: 500g
Skladem (>5 ks) | 1459/500
65 Kč
Množství: 1 kg
Skladem (>5 ks) | 1459/501
109 Kč
Množství: 2 kg
Skladem (>5 ks) | 1459/2 K
199 Kč
Množství: 5 kg
Skladem (>5 ks) | 1459/5 K
449 Kč

Detailní popis produktu

Ostropestřec mariánský  (Silybum marianum) je bylina připomínající bodlák s nafialovělými květy. Původem je ze Středozemí, v dnešní se vyskytuje ve větší části Evropy (i v České Republice). Nálev s plody je ideální vždy sladit medem nebo semena alespoň trochu nadrtit, aby se uvolnily jejich blahodárné účinky. 

Nedoporučuje se těhotným a kojícím ženám. 

Možnosti využití: nálev, odvar (obklad), snídaňové kaše a müsli

Příprava nálevu: Jednu čajovou lžičku plodů zalijeme 200-300ml vroucí vody a necháme 10 minut louhovat. Pijeme dvakrát denně. 

Nejjednodušší varianta a také nejčastěji používaná je užívat ostropestřec jen namletý a zapít jej vodou. 

Doporučuje se jej užívat dlouhodobě. Ideálně 12-16 týdnů 4 lžičky denně. První dva týdny na nastartování procesu čištění dávku zdvojnásobíme na 8 lžiček denně. 

Ostropestřec by se měl ideálně užívat na prázdný žaludek tzn. hodinu před nebo po jídle.

SLOŽENÍ: 100% ostropestřec plod celý

Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.

Výrobce: FromNature.cz

Země původu: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: