Meduňka list BIO – řezaný

Kód: 1369/50G
1 hodnocení
od 49 Kč

Zvolte variantu

 

Příznivé účinky:

  •  Antioxidant
  • Normální trávení
  • Normální činnost štítné žlázy
  • Normální činnost dýchacího systému
  • Mentální zdraví – relaxace
  • Menstruační komfort
  • Normální činnost srdce
  • Emoční komfort (duševní pohoda, relaxace, stres)
  • Zdravý spánek (relaxační účinek – usínání)
  •  Kognitivní a duševní zdraví
  •  Pozitivní nálada - relaxace - spánek
  • Normální činnost oběhové soustavy
  • Hormonální rovnováha
  • Normální činnost kardiovaskulárního systému - krevní tlak

Detailní informace

Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce nad 500,-
Doručení zdarma
Doručení zdarma
od 1000,- do balíkovny
Odesíláme do 24 hodin
Rychlé odeslání
Vaši objednávku vyexpedujeme do 24 hodin
Velkoobchodní spolupráce
Velkoobchodní spolupráce
Stačí napsat e-mail a nastavíme Vám ještě výhodnější ceny na větší balení
Množství: 50g
Skladem (>5 ks) | 1369/50G
49 Kč
Množství: 100g
Skladem (>5 ks) | 1369/100
95 Kč
Množství: 250g
Skladem (>5 ks) | 1369/250
199 Kč
Množství: 500g
Skladem (>5 ks) | 1369/500
319 Kč
Množství: 1000g
Skladem (>5 ks) | 1369/50G2
629 Kč

Detailní popis produktu

Meduňka lékařská (Melissa officinalis) je nenáročná bylina s příjemnou vůní připomínající mátu s rozdílem, že meduňka je jemnější a s citronovými tóny. Používá se spíše jako večerní čaj, protože má uklidňující, uvolňující účinky. Je vhodný do ledových i horkých nápojů nebo v kuchyni do salátů a neposlední řadě má využití v kosmetickém průmyslu na výrobu mastí, šampónů nebo pleťové krémy.

Možnosti využití: nálev, mast, víno, likér, koupel, obklad

Příprava nálevu: Jednu polévkovou lžíci meduňky zalijeme 200-300ml vroucí vody a necháme 10 minut louhovat. Pijeme třikrát denně.

Tento produkt pochází z ekologického zemědělství s BIO certifikací. 

Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.

Výrobce: Plantona, s.r.o. - Zátiší 94/18, Cheb 350 02

Doplňkové parametry

Kategorie: Listy
BIO: BIO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: