Kopřiva kořen – řezaný

Kód: 970/100
Neohodnoceno
od 35 Kč

Zvolte variantu

Příznivé účinky:

  • Normální kostí a kloubů
  • Normální stav vlasů (lupy) a nehtů
  • Normální činnost cévní soustavy (těžké nohy)
  • Působí protizánětlivě
  • Nervová a duševní rovnováha
  • Intelektuální aktivita (koncentrace)
  • Vylučování vody z organismu
  • Normální činnost kardiovaskulárního systému
  • Normální činnost ledvin (vylučování)
  • Osvěžení těla (vitalita, energie)
  • Přirozená obranyschopnost (imunitní systém)
  • Normální funkce prostaty
  • Normální funkce dýchacího systému
  • Hojení ran
  • Přispívá k normální funkci močových cest (vylučování)
  • Normální činnost gastrointestinálního traktu (pohyb střev, mikroflóra)
  • Normální hladina glukózy v krvi

Detailní informace

Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce nad 500,-
Doručení zdarma
Doručení zdarma
od 1000,- do balíkovny
Odesíláme do 24 hodin
Rychlé odeslání
Vaši objednávku vyexpedujeme do 24 hodin
Velkoobchodní spolupráce
Velkoobchodní spolupráce
Stačí napsat e-mail a nastavíme Vám ještě výhodnější ceny na větší balení
Množství: 100g
Skladem (>5 ks) | 970/100
35 Kč
Množství: 250g
Skladem (>5 ks) | 970/250
69 Kč
Množství: 500g
Skladem (>5 ks) | 970/500
109 Kč
Množství: 1000g
Skladem (>5 ks) | 970/501
209 Kč
Množství: 2 kg
Skladem (5 ks) | 970/2 K
399 Kč

Detailní popis produktu

Kopřiva dvoudomá (Urtica dioica) je u nás jednou z nejznámějších rostlin, možná i proto že je to nenáročná, invazivní rostlina. Má velké množství minerálních látek a vitamínů. Kopřiva se užívá především sušená nebo jinak tepelně upravená, protože čerstvá dráždí pokožku. V kuchyni se hojně používá do nádivky, do polévek nebo při přípravě špenátu. Kopřiva má velké využití také v kosmetickém průmyslu. Lze si z něj i doma vyrobit šampón.

Možnosti využití: odvar, koupel

Příprava odvaru: Jednu čajovou lžičku svaříme v 200-300 ml v přikryté nádobě po dobu 10 minut. Odvar necháme odstát. Pijeme dvakrát denně.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: