Kampotský pepř - červený celý

Kód: 2580/50G
2 hodnocení
od 199 Kč

Zvolte variantu

Kampotský červený pepř. Jedinečné koření, které se hodí ke sladkým i slaným pokrmům. 

Detailní informace

Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce nad 500,-
Doručení zdarma
Doručení zdarma
od 1000,- do balíkovny
Odesíláme do 24 hodin
Rychlé odeslání
Vaši objednávku vyexpedujeme do 24 hodin
Velkoobchodní spolupráce
Velkoobchodní spolupráce
Stačí napsat e-mail a nastavíme Vám ještě výhodnější ceny na větší balení
Množství: 50g
Skladem (5 ks) | 2580/50G
199 Kč
Množství: 100g
Skladem (>5 ks) | 2580/100
389 Kč
Množství: 250g
Skladem (>5 ks) | 2580/250
949 Kč
Množství: 500g
Skladem (5 ks) | 2580/500
1 799 Kč
Množství: 1000g
Skladem (3 ks) | 2580/50G2
3 499 Kč

Detailní popis produktu

Kampotský pepř pochází z oblasti jižní Kambodži - Kampot, podle které získal svůj název. Tato oblast má specifické tropické klima, a proto má kampotský pepř tak jedinečnou a specifickou chuť. 

Návrh bez názvu (80)

Dělíme jej do třech základních druhů - černý, červený a bílý. Liší se nejen zpracováním, ale také mají naprosto odlišné aroma a chuť. 

Návrh bez názvu (78)

 Červený pepř - sklízí se plně vyzrálé plody. I když červená barva může působit, že se jedná o více štiplavý druh. Opak je pravdou.

Chuť je jemnější méně štiplavá s ovocnými tóny - třešně, citrusové plody. Je to především tím, že plně vyzrálé plody obsahují velké množství fruktózy. 

Pro svoji svěží jemnější chuť se používá na dochucení salátů, polévek nebo také ryb či kuřecího masa. Skvěle se hodí také k čokoládě a při výrobě čokoládových dezertů. Dnes se můžete také často setkat s koktejlem, jehož součástí je také červený kampotský pepř. 

Bílý pepř - také se sklízejí plně vyzrálé plody. Proces je o něco složitější, protože bílý pepř je zbaven slupky. Tento proces zahrnuje opětovné namáčení a sušení na slunci. 

Aroma je jemné, krémové se zemitými tóny. 

Podpoří chuť světlého masa a skvěle doplní chuť těstovin či mořských plodů.

Černý pepř - sklízí se ještě zelené plody, které se nechají usušit na slunci. Tím získají svou černou barvu a vrásčitou strukturu.

Má ovocné aroma, které ještě více vynikne po rozemletí. Chuť je lehce ovocná se zemitými tóny. Černým kampotským pepřem nemůžete nic zkazit. Nejvíce se hodí k tmavým masům a často se používá na grilování.

Návrh bez názvu (79)

Složení: 100% kampotský pepř červený celý

Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.

Výrobce: Plantona, s.r.o. - Zátiší 94/18, Cheb 350 02

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: