India Monsooned malabar AA

Kód: 2503/250
Tip
Neohodnoceno
od 189 Kč

Zvolte variantu

Zemitá chuť s jemným tónem oříšků a hořké čokolády.  

Chuť: Oříšková s hořkou čokoládou, zemité podtóny  

100% Arabica

Zpracování zrn: Monzunová metoda

Nadmořská výška: 1100m

 

 

Acidity: 

 

 

Intenzita:

 

Detailní informace

Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce nad 500,-
Doručení zdarma
Doručení zdarma
od 1000,- do balíkovny
Odesíláme do 24 hodin
Rychlé odeslání
Vaši objednávku vyexpedujeme do 24 hodin
Velkoobchodní spolupráce
Velkoobchodní spolupráce
Stačí napsat e-mail a nastavíme Vám ještě výhodnější ceny na větší balení
Množství: 250g
Skladem (4 ks) | 2503/250
189 Kč
Množství: 500g
Skladem (4 ks) | 2503/500
315 Kč
Množství: 1000g
Skladem (2 ks) | 2503/100
609 Kč

Detailní popis produktu

Zpracování zrn monzunovou metodou:

Toto zpracování vzniklo neúmyslně a má původ již v 17. století.

Dříve se káva přepravovala loděmi a plavba trvala 6 měsíců. Během této doby působilo na zrna odlišné klima než na pevnině a to způsobilo změnu barvy, chutě i aroma.

Postupem času se přeprava kávy změnila, ale poptávka po ní neustala. Proto se využilo přírodních klimatických podmínek - monzunů. Působením monzunu na kávová zrnka, získáme stejnou kvalitu a chuť jako když se dopravovala káva po moři.

Monzunování trvá přibližně 8 týdnů v době od června do konce září, kdy jsou monzunové deště nejsilnější. 

Tento způsob zpracování ovlivňuje výrazně chuť tím, že se ztrácí kyselost/acidita, ale neztrácí na intenzitě.

Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.

Výrobce: FromNature.cz

Země původu mimo EU

Tento výrobek neobsahuje stopy alergenů. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: