Chlorella

Kód: 610/100
12 hodnocení
od 115 Kč

Zvolte variantu

Příznivé účinky:

  • Přirozená obranyschopnost - imunita
  • Vitalita – energie – tonus
  • Normální funkce střevního traktu – mikrobiální rovnováha
  • Normální trávení a funkce jater - pročištění
  • Antioxidant
  • Normální činnost jater
  • Normální činnost srdce a cév (antioxidant)
  • Pročištění

Detailní informace

Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce nad 500,-
Doručení zdarma
Doručení zdarma
od 1000,- do balíkovny
Odesíláme do 24 hodin
Rychlé odeslání
Vaši objednávku vyexpedujeme do 24 hodin
Velkoobchodní spolupráce
Velkoobchodní spolupráce
Stačí napsat e-mail a nastavíme Vám ještě výhodnější ceny na větší balení
Množství: 100g
Skladem (>5 ks) | 610/100
115 Kč
Množství: 250g
Skladem (>5 ks) | 610/250
219 Kč
Množství: 500g
Skladem (>5 ks) | 610/500
389 Kč
Množství: 1000g
Skladem (>5 ks) | 610/501
729 Kč

Detailní popis produktu

Chlorella (Chlorella vulgaris) je jednobuněčná sladkovodní řasa. V dnešní době je považována za superpotravinu a je to oblíbený doplněk stravy. Oproti ostatním řasám má velké množství chlorofylu (tvorba hemoglobinu) a velké množství vitamínů. Obsahuje velké množství bílkovin (dvojnásobný ve srovnání s luštěninami).

Chlorella je mletá a sušená při nízkých teplotách, aby neztratila žádnou ze svých tělu prospěšných látek. Lze ji užívat samostatně, ale výborná je i v kombinaci s vodou a citrónem, džusem nebo ji přidat do ovocných a zeleninových smoothie.

Možnosti využití: Doplněk stravy (3x denně na špičku nože), smoothie

Příprava nápoje: Chlorellu můžeme rozmíchat ve vodě, džusu (100-200 ml) a dochutit citrónem nebo sladidlem.

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

  • Energetická hodnota 373/1568 Kcal/kJ
  • Tuky 7,8 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,8 g
  • Sacharidy 9,5 g - z toho cukry 1,4 g
  • Vláknina 12,25 g
  • Bílkoviny 60 g
  • Sůl 0,17 g

SLOŽENÍ: 100% chlorella prášek

Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.

Výrobce: FromNature.cz

Země původu: Čína

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: