Rozmarýn list – řezaný

Kód: 1702/50G
Neohodnoceno
od 15 Kč

Zvolte variantu

Příznivé účinky:

  •  Normální hladina cholesterolu v krvi - hladina lipidů
  • Normální činnost srdce
  • Vylučování - pročištění těla
  • Krevní oběh – mozek, paměť
  • Emoční komfort - stres
  • Antioxidant
  • Normální trávení
  • Osvěžení těla
  • Přirozená obranyschopnost - imunitní systém
  • Poruchy jater a žlučových cest vylučování
  • Normální trávení a funkce jater, pročištění
  • Vylučování - ledviny - močové cesty 
  • Normální funkce dýchacího systému
  • Normální stav kloubů
  • Menopauzální komfort
  • Paměť

Detailní informace

Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce nad 500,-
Doručení zdarma
Doručení zdarma
od 1000,- do balíkovny
Odesíláme do 24 hodin
Rychlé odeslání
Vaši objednávku vyexpedujeme do 24 hodin
Velkoobchodní spolupráce
Velkoobchodní spolupráce
Stačí napsat e-mail a nastavíme Vám ještě výhodnější ceny na větší balení
Množství: 50g
Skladem (>5 ks) | 1702/50G
15 Kč
Množství: 100g
Skladem (>5 ks) | 1702/100
25 Kč
Množství: 250g
Skladem (4 ks) | 1702/250
49 Kč
Množství: 500g
Skladem (5 ks) | 1702/500
89 Kč
Množství: 1000g
Skladem (>5 ks) | 1702/50G2
159 Kč
Množství: 2 kg
Skladem (5 ks) | 1702/2 K
299 Kč

Detailní popis produktu

Rozmarýn lékařský (Rosmarinus officinalis) je teplomilná bylina původem ze Středomoří. Je to stálezelený keř s velmi výrazným aroma a proto se používá především v kuchyni jako koření. Je jednou z hlavních složek provensálského koření. Používá se většinou k masům (jehněčí, telecí nebo k rybám) anebo například do omáček. Rozmarýn se také často používá k výrobě mýdel, šamponů nebo kolínské.

Možnosti využití: nálev, koupel, mast, inhalace, tinktura, odvar (pleťová voda, zábal), koření

Příprava nálevu: Jednu polévkovou lžíci s rozmarýnem zalijeme 200-300ml vroucí vody a necháme 10-15 minut louhovat. Pijeme třikrát denně. 

Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.

Výrobce: Plantona, s.r.o. - Zátiší 94/18, Cheb 350 02

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: