Kajenský pepř - mletý

Kód: 3096/50G
Neohodnoceno
od 35 Kč

Zvolte variantu

Kajenský pepř (Cayenne pepper) nebo také kajenská paprika je výrazná oblíbená odrůda papriky pocházející z oblasti Kajenského poloostrova v Nigérii. Jeho charakteristická barva je sytě červená a má výrazně pálivou chuť, což ho činí oblíbeným kořením v různých kuchyních po celém světě.

 

Pálivost: Návrh bez názvu - 2025-05-06T075807.337 Návrh bez názvu - 2025-05-06T075807.337Návrh bez názvu - 2025-05-06T075755.000Návrh bez názvu - 2025-05-06T075755.000Návrh bez názvu - 2025-05-06T075755.000

SHU: 8000-12000

Detailní informace

Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce nad 500,-
Doručení zdarma
Doručení zdarma
od 1000,- do výdejních míst společnosti GLS
Velkoobchodní spolupráce
Velkoobchodní spolupráce
Stačí napsat e-mail a nastavíme Vám ještě výhodnější ceny na větší balení
Množství: 50g
Skladem (>5 ks) | 3096/50G
35 Kč
Množství: 100g
Skladem (>5 ks) | 3096/100
49 Kč
Množství: 250g
Skladem (>5 ks) | 3096/250
105 Kč
Množství: 500g
Skladem (>5 ks) | 3096/500
185 Kč
Množství: 1 kg
Skladem (4 ks) | 3096/1 K
339 Kč

Detailní popis produktu

Popis a zajímavosti:

Kajenský pepř je sušená a drcená paprika, která se používá jako koření. Pochází z odrůdy Capsicum annuum nebo Capsicum frutescens. Jeho pěstování má dlouhou tradici v africké kuchyni, ale dnes je rozšířen po celém světě. Má výraznou, ostrou pálivost, která je způsobena vysokým obsahem kapsaicinu. Toto koření je nejen přidáváno pro chuťové zvýraznění pokrmů, ale i pro své potenciální zdravotní přínosy, například podporu metabolismu a prokrvení.

 

Chuť:

Kajenský pepř má štiplavou, ostrou a lehce nasládlou chuť s mírně kouřovým podtónem. Pálivost je vyšší než u běžné sladké papriky, ale méně než u extrémně pálivých odrůd.

 

Použití:

 

Země původu: Čína

Složení: 100% kajenský pepř mletý

Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.

Výrobce: Plantona, s.r.o. - Zátiší 94/18, Cheb 350 02

Veškeré varianty chilli jsou zabalené v recyklovatelných znovuuzavíratelných obalech doypack. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: