BIO SUŠENKY ČOKOLÁDOVÉ

Kód: 2065/500
Neohodnoceno
189 Kč

Zvolte variantu

Sušenky čokoládové obsahují kousky poctivé 60% hořké čokolády, místo bílého cukru přírodní třtinový cukr a  místo palmového tuku kokosový olej. Čokoládová chuť je umocněna kakaem, špetkou Bourbon vanilky a mořské soli. Jsou 100% celozrnné.

Tento výrobek je součástí projektu ČESKÉ BIO,  jež má za cíl podporovat biopotraviny, vyrobené ze surovin vypěstovaných ekologickým způsobem v České republice, zprůhlednit cestu biopotraviny z pole až na talíř a prohloubit důvěru zákazníka v české biopotraviny. Koupí výrobku z projektu pomáháte rozvoji místního ekologického zemědělství a nepodporujete zbytečný dálkový transport surovin. Sušenky obsahují mouku z mlýnu společnosti Pro-Bio z českého obilí.

Detailní informace

Doručení zdarma
Doručení zdarma
od 1000,- do balíkovny
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce nad 500,-
Velkoobchodní spolupráce
Velkoobchodní spolupráce
Stačí napsat e-mail a nastavíme Vám ještě výhodnější ceny na větší balení
Množství: 500g
Skladem (2 ks) | 2065/500
189 Kč

Detailní popis produktu

 

Výživová hodnota na 100g:

  • Energetická hodnota - 1928kJ/460kcal
  • Tuky - 20,7g (z toho nasycené mastné kyseliny 14,6g)
  • Sacharidy - 57,9g (z toho cukry 26,9g)
  • Vláknina - 5,2g
  • Bílkoviny - 8,1g
  • Sůl - 0,3g

ZEMĚ PŮVODU: Česko
SLOŽENÍ: celozrnná pšeničná mouka* 47 %, hořká čokoláda* 20 % (kakaová hmota*, přírodní třtinový cukr*, kakaové máslo*, emulgátor: slunečnicový lecitin*, výtažek z vanilky*, obsah kakaové sušiny nejméně 60 %), přírodní třtinový cukr*, kokosový olej*, kakaový prášek odtučněný*, Bourbon vanilka*, mořská sůl, kypřící látka jedlá soda (neboli hydrogenuhličitan sodný). Suroviny označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek obsahuje  obilniny obsahující lepek a může obsahovat stopy skořápkových plodů, mléka a sezamu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Mlsání
BIO: BIO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: